кадър: БнтНа същия паркинг преди месец от колата на негова съседка

...
кадър: БнтНа същия паркинг преди месец от колата на негова съседка
Коментари Харесай

Поредна кражба във Варна: Взимат гумите на колата заедно с джантите

кадър: Бнт

На същия паркинг преди месец от колата на негова съседка са откраднати и четирите гуми с джантите.

Потърпевшите споделят, че мястото е комфортно за сходни похищения.

Пореден случай на кражба от автомобил във Варна. От колата на млад мъж са били откраднати три от гумите, дружно с джантите. Посегателството е било през нощта, до момента в който автомобилът е бил паркиран пред жилищен блок.

Когато предишния петък Асен Стоянов потегля за работа не е предполагал, че ще откри колата си в това положение.

" Никакви други забележими вреди, само че много безочливо, много жестоко. Кражба осъществена от хора, които очевидно имат потребност от тези джанти ", сподели пострадалият Асен Стоянов.

Автомобилните гуми били чисто нови, поставени през ноември предходната година. А общата стойност, дружно с джантите, е 1200 лв.. Асен допуска, че това е кражба по поръчка.

" Не са съумели да развият четвъртата джанта, като може би са били прекратени, нещо се е случило. Колата е на камъни, на гуми, имаше и един крик, само че от полицията го взеха, с цел да гоизследват ", сподели Асен Стоянов.

На същия този паркинг, единствено че преди месец от колата на негова съседка са откраднати и четирите гуми с джантите. Потърпевшите споделят, че мястото е комфортно за сходни похищения.

" Не е осветено, няматротоари, няма улично осветяване и изобщо няма естествени условия за единнормален квартал, дори ние сме в един от влиятелните квартали на Варна ", сподели Стоянов.

От полицията оповестиха, че за предходната година е имало 13 случая на откраднати гуми с джанти, само че едвам две от кражбите са разкрити. Три от случаите са били в този квартал.

От полицията приканват хората да не оставят скъпи движимости в колите си. Не излиза наяве обаче, по какъв начин да опазят гумите и джантите.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР